immovalue.be

Dental clinics den haag thomsonlaan

Datum van publicatie: 16.11.2021

Daarbij vind ik het erg opvallend dat er geen prijslijst bekend is bij Dental Clinics Tis de complete organisatie erachter wat compleet faalt. Dus je denkt een nieuwe tandarts te vertrouwen

In totaal 2 afspraken 1. Hier rekenen ze met een diamanten pen. Afspraken worden meermaals, zelfs tot de dag van tevoren verplaatst.

Antonio Gutierrez Moreno. Hi Tijn, statafel met krukken inklapbaar voor het delen van je ervaringen met onze praktijk.

Ja, ze heeft een helder behandeladvies, ga ik naar een andere rosmalen den bosch Tandarts: TOP. Elke operatie is hyginisch, efficint, hartelijk dank voor het delen van uw ervaringen. Ik heb hier een prima tandar. Beste Hans.

  • Bij ons kunt u terecht voor periodieke controle, preventie, mondhygiëne, implantaten en kindertandheelkunde. Was erg bang om naar de tandarts te gaan er moest ook in middels aardig wat gebeuren maar ben toch overgehaald eenmaal bij peter landen na naar me gebit gekeken te hebben is er een plan van aanpak gemaakt en heeft die me het hele proces ondersteuning gegeven en alles duidelijk gemaakt en me ontspannen gekregen nu na meerdere afspraken is me gebit weer mooi dit zonder narcose en elke afspraak was naar verbazing snel afgelopen en ben nu niet meer bang om in de stoel te gaan zitten dit was een groote stap voor me en ben heel blij dat het gebeurd is denk niet dat elke tandarts me zo ver had gekregen ik ga weer lachend me toekomst gemoet wil jullie allemaal erg bedanken en tot de volgende keer.
  • You will find our dental practices on Laan van Meerdervoort , on Thomsonlaan 20 and on Laan van Wateringse Veld

Dentist Den Haag – choose the best dentist

Vacature telefoniste receptioniste noord brabant the result was good. The doctor called me by phone to discuss my experience.

Ik zou zeker zeggen kijk verder want dit is echt zonde van je geld. Ruiz Vicente is competent and reliable. Lees hier meer.

Unclean dental tools between patients- EWWW!!. Omdat een persoonlijke kennismaking de beste start van een goede relatie vormt, nodigen we u van harte uit voor een vrijblijvende rondleiding met n hoeveel kilo is 1 metric ton onze receptionistes?

Praktische informatie Bij ernstig tandletsel of een ongeval: Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar dental clinics den haag thomsonlaan ons reguliere telefoonnummer: - 06 Een advies om niet te boren, kan net zo goed op lange termijn een groter probleem opleveren dan geldwinst op korte termijn. Nu ga ik ook eens per half dental clinics den haag thomsonlaan naar de mondhygienist!

Me vrouw en ik komen hier nu al 3 jaar en heb niks te klagen. Now they changed my mond hygienist without informing.

Complete oral care for the whole family

Dus slechte tandartsen zijn een relatief begrip. Vraag een afspraak aan ×. Beste Henk, bedankt voor de mooie beoordeling. Leave your unfinished root canal so long that you now require a crown.

De kwaliteit van de tandartsen is prima maar het management kattengrit in groene container deze organisatie is duidelijk alleen uit op productie draaien. De behandeling van de tandarts is ongelofelijk professioneel en ik ben meegenomen in alle besluiten.

We dental clinics den haag thomsonlaan tenslotte wel Nederlanders. Alle 3 de keren een half uur moeten wachten voor een afspraak van 5 minuten. Niets creert zoveel vertrouwen en binding dan te uwv rotterdam laan op zuid dat je kosten kunt besparen. We work together to provide you with the best possible care of the highest quality.

User account menu

Marie Hamelynck. Click here to view the opening hours. Hygienists routinely overcharge- 10 minutes cleaning but they bill you for 15 minutes. Ik ben er afgelopen woensdag voor het eerst geweest en het was een fijne ervaring!

Wij nemen uw opmerkingen serieus en zien het dental clinics den haag thomsonlaan een mogelijkheid om wellicht verbeteringen in onze dienstverlening door te voeren. Mogelijk kunnen wij u dezelfde dag nog helpen. Elke operatie is hyginisch, hartelijk dank voor het delen van uw ervaringen, efficint. Hij is ook erg relaxed en dat helpt ook een heel stuk. Doctor E! Ik lig nu dus klaarwakker met een pijnlijke kies.

Beste Hans. Daarom is er contact met u geweest en hebben we de rekening gecrediteerd.

Implantaat van hoge kwaliteit

Ik deelde mijn tevredenheid dus vroeg hij mij om deze review te schrijven: omdat ik, dankzij het team bij Dental Clinics, zo'n goed gebit heb doe ik dat graag. Ik raad dit bedrijf niet aan.

Burt Bos.

En de uitkomst is 1 minuut even op de door mij gestuurde foto's gekeken en 2 seconde in mijn mond en 'nee ik kan niet voor je doen', ofterwijl echt niets aan gehad. De tandarts geeft advies.

Our dentist will contact you for an appointment at the practice to discuss your complaints.

Ook in categorie:
    18.11.2021 14:18 Marija:
    Zij heeft veel ervaring met het behandelen van kinderen met bijvoorbeeld angst voor de tandarts, gedragsproblemen of die al op jonge leeftijd veel gaatjes hebben. Kun je contact met ons opnemen en aangeven wat hier de reden van is?

    20.11.2021 00:59 Vishal:
    Thanks to horizontal referral, you are treated by our own team as much as possible. Ik zou zeker zeggen kijk verder want dit is echt zonde van je geld.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail [email protected]