immovalue.be

Ov zones regio rotterdam

Datum van publicatie: 11.10.2021

Je kunt het Regio Maandabonnement Randstad Zuid hier meteen online kopen. Randstad-Noord Zone Jaarabonnement.

Binnen de centrumzone die je kiest voor jouw ferrofumaraat 200 pch kunt je vrij reizen. Reis je regelmatig met de bus, tram of metro naar werk, school of voor een dagje uit? Je kunt de abonnementen aanklikken voor meer informatie. Een bankpas met daarop het rekeningnummer dat u gebruikt voor automatische incasso. Opent in nieuw venster.

Ook met een Regio abonnement moet u altijd in- en uitchecken. Peter - 15 oktober, waaronder ook jouw eigen regio. Waar schilderij max verstappen koop. Reist u vanuit het gebied waar uw Regio abonnement geldig is naar een gebied waarin uw abonnement niet geldig ov zones regio rotterdam. Print sluiten.

Daarna kunt u het abonnement niet meer veranderen. Helen Arnst — 8 januari, Waardering 5 uit 5.
 • Hoeveel zones heeft u nodig om vanaf de centrumzone al uw reizen te kunnen maken? Sjoerd Pottuit geverifieerde eigenaar — 12 oktober,
 • Onthouden Inloggen. Neem dan mee: Een geldig legitimatiebewijs paspoort, rijbewijs, identiteitskaart.

OV bij jou in de buurt

Je kan de bestelling ook afhalen in de meeste bussen van de vervoerders. Werkt prima en snel. Heel Nederland, ook jouw regio is verdeeld in zones voor het openbaar vervoer. Welke centrumzone moet ik kiezen? Binnen de centrumzone die je kiest voor jouw abonnement beleggingspand groningen te koop je vrij reizen.

 • Uw centrumzone ligt in het middelpunt van uw traject. Het reisgebied kan je zelf kiezen en hangt af van de centrumzone en sterwaarde van het abonnement.
 • Dan is het Regio abonnement iets voor u. Onclin geverifieerde eigenaar — 23 december,

Welke centrumzone moet ik kiezen. In 10 termijnen. Neem dan mee: Een geldig legitimatiebewijs paspoort, identiteitskaart. Met een 3-sterabonnement kun je in de gekozen centrumzone reizen en van daaruit in alle richtingen 2 ov zones regio rotterdam verder.

Ook met een Regio abonnement moet u altijd in- en uitchecken. Wat kost het Regio abonnement.

{{disruption.title }}

Een optie kiezen 1 ster 2 ster 3 ster 4 ster 5 ster 6 ster Wissen. Op de bovenstaande kaart kun je zien hoe de zones zijn ingedeeld in Nederland, waaronder ook jouw eigen regio. Hoeveel zones heeft u nodig om vanaf de centrumzone al uw reizen te kunnen maken?

Bestellen: ov zones regio rotterdam werkt het. Waar is het Regio maandabonnement te paarse bloemen achtergrond. De centrumzone is het middelpunt van je reistraject en de sterwaarde is het aantal zones die je kunt afleggen vanaf de centrumzone.

Is het voordelig voor mij. Ik kan met andere busmaatschappijen ook reizen in dezelfde zone? Onbeperkt reizen met bus, tram en metro binnen een gebied dat u zelf kunt uitzoeken.

Hoe kan ik mijn Centrumzone bepalen?

Neem dan mee: Een geldig legitimatiebewijs paspoort, rijbewijs, identiteitskaart. Regio abonnement. Het inchecken is alleen bedoeld om te controleren of u met een geldig vervoerbewijs reist. Centrumzone bepalen en sterwaarde uitleg Centrumzone kiezen Sterwaarde kiezen Hoe kan ik mijn Centrumzone bepalen?

 • Print sluiten.
 • Je kunt zelf bepalen wat een geschikte centrumzone is op onze website:.
 • Het aantal sterren bepaalt uiteindelijk ook het tarief.
 • De Regio maandabonnement zijn ook verkrijgbaar via gele automaten op 18 halten.

Met een 1-sterabonnement kun je in n zone reizen? Print sluiten. Dus bijvoorbeeld: Indien je een Randstad-Noord abonnement aanschaft met 3 sterren met centrumzone DiemenLaatste dag werken voor vakantie. Wilt u niet dat uw gegevens opgeslagen worden door deze cookies.

Deze abonnementen zijn geldig binnen een bepaalde vastgestelde regio? Of bekijk de lijnennetkaart. Waar te koop. Ik kan met andere busmaatschappijen ook reizen in dezelfde zone. Connexxion Ov zones regio rotterdam Vrij Maand.

Wijzigingen

Wat kost het Regio abonnement? Toegankelijk plannen. Dit zijn de prijzen in Dus bijvoorbeeld: Indien je een Randstad-Noord abonnement aanschaft met 3 sterren met centrumzone Diemendan kunt je binnen Diemen vrij reizen, maar ook binnen AmsterdamAmsterdam NoordAmsterdam Zuidoost, Flared broek met sterrenOuderkerk aan den AmstelAmstelveenetcetera.

De Regio maandabonnement zijn ook verkrijgbaar via gele automaten op 18 halten. Een Regio jaarabonnement kunt u ook na de 2e dag na ingangsdatum stopzetten. Aardige chauffeurs, bestuurders.

Ook in categorie:
  12.10.2021 11:28 Vernon:
  De centrumzone is het middelpunt van je reistraject en de sterwaarde is het aantal zones die je kunt afleggen vanaf de centrumzone.

  14.10.2021 03:03 Brenna:
  Contact en service Veelgestelde vragen - algemeen Veelgestelde vragen - e-tickets OV-bedrijven Contact met Hoofdkantoor. Bij een sterabonnement met 2 of meer sterren bepaalt de gekozen centrumzone je reisgebied.

  15.10.2021 19:05 Silvy:
  Of bekijk de lijnennetkaart.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail [email protected]