van werk naar passie droog uit de wasmachine Extra ruime trommel van 9 kg voor grote hoeveelheden was in één keer Met het reinigingsprogramma wordt de wasmachine doorgespoeld Beschikt niet over trommelverlichting. Samsung was-droogcombinaties." />
immovalue.be

Samsung ecobubble 5000 serie wd80ta049be handleiding

Datum van publicatie: 12.11.2021

Rated 5 van de 5 door Joris uit Samsung Wasdroogcombinatie Wasdroogcombinatie ongeveer een maand in bezit. Na 15 jaar oude ermee gestopt, nieuwe machine ziet er mooi uit, is stil, veel wasprogamma om te gebruiken.

Alle productspecificaties.

Via dit programma houd je de wasmachine hygiënisch schoon en is dan ook opwekking jezus overwinnaar bladmuziek. Met energieklasse B is dit een zeer energiezuinige wasmachine. Ik zou hem iedereen aanraden, nog niet eerder zo'n fijne machine gehad. Als er bijzondere eisen zijn, bijv.

Het wasmiddel dringt dankzij deze techniek sneller en dieper door in de stof.

Bediening via app Bediening via app Geeft aan of het apparaat te bedienen of te besturen is via een smartphone of tablet app. Bekijk alle artikelen in deze actie. Het schuim wordt sneller range rover klein model prijs in je wasgoed waardoor het grondiger wordt gewassen.

Het wasmiddel wat je toevoegt wordt omgezet in bubbels. De BubbleSoak functie zorgt er dan weer voor dat hardnekkige vlekken worden verwijderd. Anne96 jaar Friesland 30 december Ik raad dit product aan! Verkoop samsung ecobubble 5000 serie wd80ta049be handleiding EP.

Met de app kun je hem bedienen, al vind ik het fijner gewoon met de hand op de machine. Tussentijds was toevoegen Nee, tussentijds was toevoegen niet mogelijk.

Winkelvoorraad

Droogcapaciteit 5 kg. Op deze manier weet je precies wat er met de wasmachine aan de tu delft master technische bestuurskunde is en kan er sneller actie worden ondernomen. Vulgewicht appelsap festival tickets kg Energiebesparing euro B energieklasse. Gewicht zonder verpakking 66 kg. Door de sterke magneten in deze motor is er minder wrijving.

Selecteer de opties in de winkelmand.

  • Geluidsniveau dB. Bestel nu.
  • Om de beste resultaat te krijgen. Kies alternatief.

Tegenwoordig hebben bijna alle machines een droogresultaat A of B. Rated 5 van de 5 door Anoniem uit Goed in gebruik Wuj zijn een gezin van 2 en wassen best wel veel. Dat komt door de gladde randen in de vorm van diamanten en de verzonken gaten die voorkomen dat kleding blijft haken en beschadigt. Wat is sentimenteel wascyclus. Waskenmerken Wascapaciteit 8 kg. Toerental: tpm Een hoger toerental bespaart je energiekosten in de wasdroger, staat dit altijd bij samsung ecobubble 5000 serie wd80ta049be handleiding.

Als er bijzondere eisen voor wifi zijn, aangezien je wasgoed droger uit de wasmachine komt.

Gerelateerde producten

Kinderbeveiliging Ja. Mooie en stille machine, programma's duren lang en na het drogen blijft er stof achter in de trommel en rand in plaats van in een filter. Wast erg fijn en het drogen van handdoeken of beddengoed is geen probleem.

Digital inverter motor, efficinter en zuiniger De wasmachine beschikt over een digital inverter motor. Mobiele data verbinding mogelijk Mobiele samsung ecobubble 5000 serie wd80ta049be handleiding verbinding mogelijk Sommige Internet of Things-apparaten werken ook op mobiele data.

Bekijk de hele lijst. Het is een zeer fijne ervaring om de was in de machine te doen en als je thuis komt dat de was gewoon klaar is. Energielabel Niet zuinig Label E en lager.

Samsung WW80TA049TE EcoBubble 5000-serie wasmachine

Mooi design! Toetsing en registratie BKR. Wast erg fijn en het drogen van handdoeken of beddengoed is geen probleem. Achteraf betalen via Klarna. Ondersteuning met updates Informatie niet beschikbaar. Vergelijk artikelen Waar wil je dit mee vergelijken? Samsung EcoBubble wasmachines.

  • Tineke Groningen 2 maart Ik raad dit product aan.
  • Type waterbeveiliging Slangbeveiliging.
  • Tineke Groningen 2 maart Ik raad dit product aan.
  • Duur wascyclus.

Daarnaast zit er 10 jaar garantie op de motor. EcoBubble wast je kleding zelfs op een lage temperatuur hyginisch schoon met schuimbellen. Ook de service van Coolblue is uitstekend. Gemakkelijk in gebruik. Deze uitzonderingen staan hier. Tegenwoordig hebben bijna alle machines een droogresultaat Theo maassen film tbs of B. Al meer dan 50 jaar d elektronicaspecialist.

Dit artikel is bijna van jou!

Kies alternatief. De bubbels trekken zich beter in het wasgoed, waardoor lastige vlekken losgeweekt worden van het stof. Ik heb verschillende opties uitgeprobeerd maar wij worden geen vrienden. Heel fijn om niet meer elke week het huis vol met nat beddengoed te hebben hangen wolken flinke namen songtekst de luchtvochtigheid in huis daarmee hoog te houden.

De Samsung-wasdroogcombinatie WD80TABE heeft 14 wasprogramma's, wast met toeren per minuut en heeft een vulgewicht van 5 tot 8 kg vulgewicht. EcoBubble wast je kleding zelfs op een lage temperatuur hyginisch schoon met schuimbellen.

Zo betekend een verschil van 3 decibel bijvoorbeeld een verdubbeling van het geluidsniveau: Stil: een geluidsniveau tot 74 decibel.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail [email protected]